Lajmeruan po.licin, sepse degjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit, ajo cfare gjeten … (VIDEO)

Lajmeruan po.licin, sepse degjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit, ajo cfare gjeten … (VIDEO)

Lajmeruan po.licin, sepse degjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit, ajo cfare gjeten … (VIDEO)

Lajmëruan pol.icin sepse dëgjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit.

Nuk do ta b esoni cfarë gjetën.Ka fshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta.

Një pr eson dëgjon disa zhu rmaa te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, Shumë shpejt pol.iciaa vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te th yejne .https://youtu.be/E92JQeMnNrs

Leave a Reply