Lajm urgjent, janë nisur drejt Shqipërisë persona të rrezikshëm, policia thotë se…

Kapen dhe ek/stardohen nga Italia drejt vendit tonë, 2 shtetas të shpallur në kërkim ndërkombëtar.

Është ek/straduar nga Roma/Itali drejt vendit tonë shtetasi shqiptar Ardjan Hoxhaj, 49 vjeç, i shpallur në kërkim ndërkombëtar, pasi Gjykata e Apelit Vlorë e ka dë/nuar me 16 vjet e 8 muaj bu/rgim, për veprën pe/nale “Vr/asje me dashje”, kryer në bashkëpunim.

Shtetasi Ardjan Hoxhaj, në vitin 1995, në Vlorë, ka vr/arë duke e go/ditur me thi/kë në kraharor shtetasin A. A. dhe ka pl/agosur vëllanë e tij, shtetasin G. A.

Gjithashtu është kryer ek/stradimi nga Italia drejt vendit tonë i shtetasit shqiptar Arian Katreli, 50 vjeç, të cilin Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës e ka dënuar me 10 vite bu/rgim, për veprën pe/nale “Mashtrimi”.

Personat e ek/straduar në PKK Rinas i janë dorëzuar Drejtorisë së Përgjithshme të Bu/rgjeve./korrieri

error: Alert: Content is protected !!