Lajm tr agjik ndodhi ne familjen e Shkelzen Jetishit, ‘ai vet jep lajmin e rende…’

Lajm tr agjik ndodhi ne familjen e Shkelzen Jetishit, ‘ai vet jep lajmin e rende…’

Lajm tr agjik ndodhi ne familjen e Shkelzen Jetishit, ‘ai vet jep lajmin e rende…’

Me rastin e hapjes së lokalit ‘Xeni Imperial’, mbrëmë po licia ka prangosur këngëtarin Korab Jetishi, mëson media nga burime të sigurta brenda Prokurorisë Themelore të Gjakovës.

Djali i këngëtarit të mirënjohur Shkelzen Jetishi, Korabi, u arrestua dhe me vendim të prokurorit u ndalua për 48 orë për shkak se shkeli masat kundër përhapjes së ko ronavirusit. Drejtori i policisë rajonale në Gjakovë, Lumni Graishta, tha se arrestimi ka ndodhur me rastin e hapjes solemne të lokalit në fjalë.

Leave a Reply