Lajm i mirë/ Pas Greqisë një tjetër shtet i madh njeh patentat shqiptare

Pas Greqisë një tjetër shtet i madh njeh patentat shqiptare Takimi kishte në fokus diskutime në fusha me interes të përbashkët, si: avancimi i mëtejmë i marrëdhënieve ekonomike e tregtare mes dy vendeve, rëndësia e përmirësimit të cilësisë së bashkëpunimit rajonal dhe thellimi i ndërveprimit në organizata shumëpalëshe.

Shumë shpejt lejet e drejtimit shqiptare do të njihen edhe në Turqi. Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, e tregon kete, duke k1ikuar meposht videon, shikojeni deklaraten e tij.

Leave a Reply