Lajm i mirë/ Italia do testoj falas udhëtarët nga Shqipëria por ka një kusht..

Lajm i mirë/ Italia do testoj falas udhëtarët nga Shqipëria por ka një kusht..

Lajm i mirë/ Italia do testoj falas udhëtarët nga Shqipëria por ka një kusht..

48 orë në izolim deri në daljen e përgjigjes

Italia ndërkohë ka vendosur një tjetër mënyrë të kontrolleve në kufi.
Për të gjithë qytetarët që do të udhëtojnë nga Shqipëria do të bëhet kryerja e tamponit falas në momentin e mbërritjes në aeroporte.

Pasagjerët plotësojnë një formular dhe duhet të qëndrojnë në izolim shtëpiak për 48 orë deri në daljen e përgjigjes.

Leave a Reply