Lajm i fundit! 18-vjeçarja h idhet nga kati i tretë i pallatit, tentoi t’i japë fund jetës / Kjo ishte arsyeja …

Lajm i fundit! 18-vjeçarja h idhet nga kati i tretë i pallatit, tentoi t’i japë fund jetës / Kjo ishte arsyeja …

Lajm i fundit! 18-vjeçarja h idhet nga kati i tretë i pallatit, tentoi t’i japë fund jetës / Kjo ishte arsyeja …

Një ngj arje e rëndë është regjistruar këtë mesditë në Tiranë, në rrugën “Metush Luli”. Sikurse njofton pol icia, një 18-vjeçare është h edhur nga kati i tretë i pallati ku banon, duke tentuar t’i japë fund jetës.

E reja është dërguar menjëherë në spital, dhe ndodhet nën kujdesin e mj ekëve. Sakaq, grupi h etimor dhe sh ërbimet e Po licisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e plotë e rrethanave të ngjarjes. Një ngj arje e rëndë është regjistruar këtë mesditë në Tiranë, në rrugën “Metush Luli”. Sikurse njofton pol icia, një 18-vjeçare është h edhur nga kati i tretë i pallati ku banon, duke tentuar t’i japë fund jetës.

Leave a Reply