l pyetur “A e ke tr adhtuar gruan?” Elvis Naçi i lë të gjithë me gisht në gojë me përgjigjen që jep

l pyetur “A e ke tr adhtuar gruan?” Elvis Naçi i lë të gjithë me gisht në gojë me përgjigjen që jep

l pyetur “A e ke tr adhtuar gruan?” Elvis Naçi i lë të gjithë me gisht në gojë me përgjigjen që jep

Elvis Naçi, imami që ngjalli debat me arsyet e tij, për tr adhtinë e burrave ka sqaruar më në fund fjalët, që sipas tij u k eqkuptuan.I ftuar në “Pasdite në Top Channel”, imami u shpreh se fjalët e tij janë kuptuar g abim, pasi nuk duhet vetëm gratë të zbukurohen, por “unë e kam thënë për të dy”, u shpreh Elvis Naçi.

“Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën. T radhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrëdhënia të shkojë drejt tr adhtisë.E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tr adhton më shumë unë mendoj se s’ka dallim. Tra dhtojnë të dy”, tha imamiNë fund moderatorja Jonida Shehu i bëri Elvisit pyetjen që do kishin dashur të gjithë t’ia bënin: “A e ke tra dhtuar ndonjëherë gruan?” “Nëse është pyetja për tr adhti, jo. Por sipas fesë islame, mëkat është vetëm ajo që bën dhe jo ajo që mendon.Dy gjëra e mbajnë afatgjatë një ma rtesë: çift i hapur. Sepse kështu kuptojnë më shumë njëri-tjetrin”, tha imami

Leave a Reply