L emeri/ O zot mbaj dorën, 5 fëmijë nga 1 deri në 8 vjeç gjenden të pajetë në Gjermani, nëna e tyre u përpoq të…

L emeri/ O zot mbaj dorën, 5 fëmijë nga 1 deri në 8 vjeç gjenden të pajetë në Gjermani, nëna e tyre u përpoq të…

L emeri/ O zot mbaj dorën, 5 fëmijë nga 1 deri në 8 vjeç gjenden të pajetë në Gjermani, nëna e tyre u përpoq të…

Po licia gjermane gjeti tr upat e pesë fëmijëve në një ndërtesë në qytetin perëndimor të Solingen.Po licia dha detaje fillestare në lidhje me zbulimin, por pa asnjë informacion lidhur me shkakun e vd ekjes.

Po licia thuhet se po e trajton incidentin si një veprim kri minal dhe pritet të japë detaje të mëtejshme.

Sipas raporteve të pakonfirmuara të botuara në faqen e lajmeve gjermane Bild, pesë fëmijët ishin të moshës nga një deri në tetë vjeç. Një fëmijë i gjashtë, thuhet se ishte në moshën 11 vjeç, por raportohet se ka mbijetuar.

Janë dhënë pak detaje rreth prindërve të fëmijëve, megjithëse ka raporte të pakonfirmuara që nëna, 27 vjeçe, u përpoq të vr iste veten në një stacion treni në Dyseldorf./so

Leave a Reply