Ky shofer meriton medalje të arit, shpëton fëmijën pa e shkelur

Një video e cila po qarkullon në rrejtet sociale shihet se si një shofer i një kamioni ka ndalur automjetin e tij në vend. Në këtë video shihen disa fëmijë duke e kaluar rrugën dhe në atë moment po vije një kamion me një shpejtësi të madhe, por ndalja në vend e kamionit nga shoferi ka qenë e hatashme

https://www.facebook.com/SportiFlash/videos/1756238494423524/?v=1756238494423524

Leave a Reply