Ky ilaç 1000 vjeçar me qepë dhe hudhra e zëvendëson antibiotikun/ Gjyshet tona e kanë përdorur me breza të tërë

Ky ilaç 1000 vjeçar me qepë dhe hudhra e zëvendëson antibiotikun/ Gjyshet tona e kanë përdorur me breza të tërë

Ky ilaç 1000 vjeçar me qepë dhe hudhra e zëvendëson antibiotikun/ Gjyshet tona e kanë përdorur me breza të tërë

Sipas studiuesve të fushës së mjekësisë, deri në vitin 2050, numri i personave që do të h umbin jetën çdo vit si pasojë e mosfunksionimit të ilaçeve mund të arrijë deri në 10 milionë. Për këtë arsye, kërkuesit janë duke punuar për alternativa të tjera krahas antibiotikëve.Një skuadër shkencëtarësh në Mbretërinë e Bashkuar ka gjetur pak shpresë në një vend të pamendueshëm, një dorëshkrim mesjetar.

Një ilaç natyral 1000-vjeçar i përbërë nga qepa, hudhra, vera dhe kripëra trupore ka shfaqur potencial si antibiotik, për të trajtuar pacientët me infe ksione në këmbë apo probleme në art erie si pasojë e diabetit. Studimi i ri u publikua të martën dhe në të thuhet se ky ilaç ka aftësinë që të sul mojë disa baktere që i rezistojnë antibiotikëve

Leave a Reply