Ky femij 3-vjeqar u zhd uk per disa dite , por i tro nditi te gjith me h istorin

Ky femij 3-vjeqar u zhd uk per disa dite , por i tro nditi te gjith me h istorin

Ky femij 3-vjeqar u zhd uk per disa dite , por i tro nditi te gjith me h istorin

3 re vj eçari ka qenë duke luajtur me shokët e tij, ashtu siç bënte edhe çdo ditë. Ai papritur është zh dukur nga oborri i shtëpisë së gjyshes së tij, në lindje të Karolinës Veriore.Vogëlushin e kërkuan për dy ditë me radhë në mënyrë int ensive derisa e gjetën të gj allë.

Halla e Casey, Breanna Hathaway, p ostoi një sta tus në F acebook ku tha se nipi i saj ishte në shtëpi i shë ndetshëm. Casey Hathaway u kishte rrë fyer prindërve dhe hallës së vet se ai kishte jetuar me një ari gjatë ditëve që ai kishte h umbur. Tre vjeçari ka pëlqyer gjithmonë filmat vizatimorë “Masha and the Bear”, një shfaqje rreth një vajze që jeton në pyll me një ari, i cili e mbron. P olicia tha të enjten se ku u gjet djali ishte i lagur, i ftohtë dhe ishte ng atërruar në hardhi, por nuk kishte l ëndime ser ioze.

Leave a Reply