Ky është paralajmërimi i fundit për Presidentin nga BE

Ky është paralajmërimi i fundit për Presidentin nga BE

Ky është paralajmërimi i fundit për Presidentin nga BE

“Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi nuk është më në tavolinën e bisedimeve midis Kosovës dhe Serbisë. Por sa kohë ai të jetë president do ta mbajë veten në mënyrë jol égale dhe jol égjítime në dí alog.

Emërimi i Skënder Hysenit si koordinator është treguesi më i qartë dhe i fr éskët se idetë dhe projektet e Hashim Thaçit dhe dy autorëve te tjerë, Vuçiç dhe Rama nuk kanë vd ékur. Por një gjë është e ditur: Sa më shumë që Thaçi dhe Rama përpíqen për ta realízuar projektin e nd arjes së Kosovës, aq më I madh do të jetë zhg énjimi dhe h ákmarrja politike e mo rále ndaj tyre!

Leave a Reply