Ky është 25-vjeçаri që u v r à! Dаlin fotot pаra ngjаrjes, me motor dhe dreka me miqtë.

Mediat kanë publikuar fotot e 25 vjecarit Emiljano Ndou, i cili njihej edhe me emrin “Milo”, i cili u ek z eku tua mbremjen e djeshme në zonën e Bardhajve në Shkodër, në afërsi të një kalçetoje.

Si autor të ngjarjes policia ka arr estuar në kohë rekord, Mark Kodrën, 47-vjeç.

I riu, në rrjetet sociale para se të v r it ej ka publikuar pamje duke lëvizur me motor dhe duke drekuar me miqtë e tij. Pikërisht, me motor ka qenë Emiljano Ndou kur po kalonte në rrugën e lagjes, por br es hër ia e pl u mba ve i pr eu në mes rrugën dhe je tën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!