Kush mund të udhëtojë? Fluturimet nga Shqipëria drejt Italisë, vjen njoftimi i rëndësishëm

Kush mund të udhëtojë? Fluturimet nga Shqipëria drejt Italisë, vjen njoftimi i rëndësishëm

Kush mund të udhëtojë? Fluturimet nga Shqipëria drejt Italisë, vjen njoftimi i rëndësishëm

“Air Albania” ka njoftuar se drejt Iitalisë lejohet të fluturojnë shtetasit italianë, shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit e huaj (EU, Schengen, UK, Norvegji, Islandë dhe Zvicra) me pasaportë, shtetasit shqiptarë ose të huaj të pajisur me viza të tipit C dhe D, ose viza për vizita mjekësore dhe shtetasit që udhëtojnë tranzit në Itali, por që duhet të kenë blerë biletën e fluturimit deri në destinacionin final.

Për sa i përket fluturimeve nga Italia drejt Shqipërisë, sipas dekretit të fundit në fuqi të shtetit italian, për shkak të situatës Covi d-19, udhëtimet për turizëm nuk lejohen, por vetëm për arsye pune ose për vizita mjekësore.

Leave a Reply