Kush është shqiptari që s akrifikoi jetën e vet për të shp ëtuar 14-vj eçaren që po mb ytej

He ronjtë e heshtur ekzistojnë ak oma, rasti kon kret është me ak tin e 38-vj eçarit Dhurim Arra, i cili në ditën e s krificës të Kurban Bajramit zgjodhi të sa krifikojë vetën për të shp ëtuar një të mi tur, e cila po mby tej në lumin Buna.

Fati nuk ishte me Dhurimin, por as me vajzën pasi asnjëri prej tyre nuk arritën të shpë tonin. Ky është vendi ku Dhurim Arra dhe Frenki Pëllumbaj hum bën jetën. 2 ditë pas ngj arjes, dyert e m ortit në familjen Arra janë ende të hapura. Familjarë, miq, shokë vazhdojnë të kryejnë ende vizita. Banoret e zo nës nuk pranuan të flasin pasi e kanë përj etuar si një ngj arje të rëndë.

Leave a Reply