Kurti i ben nje Urim te vecantë Rames kështu:Kosova nuk mundet pa Shqipërinë e Shqipëria pa Kosovën

Kurti i ben nje Urim te vecantë Rames kështu:Kosova nuk mundet pa Shqipërinë e Shqipëria pa Kosovën

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka uruar kryeministrin Edi Rama për fitoren në zgjedhje.

Ai ka thënë se pret që si shqiptarë të shtojnë bashkëveprimin mes tyre në të gjithë sektorët, njofton Klan Kosova.

“Sipas rezultateve paraprake të shpallura nga KQZ në Republikën e Shqipërisë, Partia Socialiste dhe kryeministri Edi Rama ka fituar zgjedhjet parlamentare. Kosova nuk mundet pa Shqipërinë e Shqipëria nuk mundet pa Kosovën, prandaj e përgëzoj kryeministrin e Shqipërisë Edi Ramën për rezultatet, dhe uroj që së bashku, si shqiptarë, të shtojmë bashkëveprimin mes nesh në të gjithë sektorët, si dhe t’i afrojmë standardet evropiane sa i përket demokracisë, zhvillimit ekonomik, drejtësisë e mirëqenies”.

Kurti gjithashtu thotë se paqërtësitë rreth rezultatit atje të sqarohen.

“Njëkohësisht uroj që institucionet në Shqipëri të sqarojnë çdo paqartësi në lidhje me procesin zgjedhor që askujt të mos i preket e drejta e votës, mbi të cilën themelohet demokracia përfaqësuese. Këto janë pritshmëritë e shqiptarëve, andaj, të punojmë së bashku”.

error: Alert: Content is protected !!