Kur e kanë pyetur përse e bëri ai ka thënë se ishte i v arfër dhe nuk donte më djem dhe nuk e ushqente dot.

Kur e kanë pyetur përse e bëri ai ka thënë se ishte i v arfër dhe nuk donte më djem dhe nuk e ushqente dot.

Kur e kanë pyetur përse e bëri ai ka thënë se ishte i v arfër dhe nuk donte më djem dhe nuk e ushqente dot.

Ardhja në jetë e një fëmije sjell gëzim të madh për një familje, e sidomos për nënën dhe babanë. Por nuk ka ndodhur kështu me një baba. Këtë h istori të h idhur e ka sjellë ”Da ily M ail”. Në provincën e Guangdong babai ka h edhur poshtë fëmijën e tij të po rsalindur, pasi donte vajzë dhe jo djalë.

R aportohet se burri e kishte futur vajzën e tij në një qese të madhe najloni dhe më pas kishte shkuar në një z onë rurale, ku h odhi vajzën e tij nga shkëmbi. Ekipet filluan ta kërkonin menjëherë dhe r aportohet se vajza ka shpëtuar për mrekulli.

Ofi cerët që e kërkuan thanë: Dëgjuam një zë nga fundi i shkëmbit. Vajza e vogël është ktyher te nëna dhe janë të dyja mirë. Kurse babai ka thënë se ndihej i detyruar ta h idhte djalin nga shkëmbi pasi nuk kishte mundësi dhe donte vajzë.

Leave a Reply