Kuptoi se e kishte gënjyer: E pa me një tjetër, djali i bën të dashurës të paimagjinueshmen

Duket se ditët e sotme është mjaft e vështirë që të gjesh dikë besnik, ose dikë që mund t’i besosh plotësisht

Dhe këtë në fakt e tregojnë edhe rastet e shumta të skenave të xhelozizë që çojnë në zënka nga më të ndryshme dhe më keq akoma, deri në tra dhti.Rasti i mbërritur ditën e sotme në redaksinë e meganews al është një rast tra dhtie

Leave a Reply