Kukësi gdhidhet në zi, këto janë dy të rinjtë që u shuan në lule të moshës se u kthye makina përmbys

Kukësi gdhidhet në zi, këto janë dy të rinjtë që u shuan në lule të moshës se u kthye makina përmbys

Kukësi gdhidhet në zi, këto janë dy të rinjtë që u shuan në lule të moshës se u kthye makina përmbys

Një aks ident i rëndë në Rrugën e Kombit i mori jetën dy të rinjve, pasi makina me të cilën ud hëtonin u përplas me trafik nadë rsen. Në vendin e ngjarjes humbi jetën Shpëtim Manaj, ndërsa në Spitalin e Tra umës në Tiranë më pas ka ndërruar jetë dhe Klisman Uka, 27 vjeç.

Nga aks identi shpëtoi vetëm shoferi i makinës, i cili është jashtë rr ezikut për jetën. Një aks ident i rëndë në Rrugën e Kombit i mori jetën dy të rinjve, pasi makina me të cilën ud hëtonin u përplas me trafik nadë rsen. Në vendin e ngjarjes humbi jetën Shpëtim Manaj, ndërsa në Spitalin e Tra umës në Tiranë më pas ka ndërruar jetë dhe Klisman Uka, 27 vjeç.

Leave a Reply