Kthesa e b efasishme, Çfarë parashikon moti gjatë vjeshtës 2020 në Evropë dhe Ballkan

Kthesa e b efasishme, Çfarë parashikon moti gjatë vjeshtës 2020 në Evropë dhe Ballkan

Kthesa e b efasishme, Çfarë parashikon moti gjatë vjeshtës 2020 në Evropë dhe Ballkan

Siç dihet faqja më e njohur meteorologjike amerikane para çdo stine bënë parashikimin e motit për stinën që vjen. Parashikimi i AccuWeather për verën 2020 për Evropë dhe Ballkan ishte nëse mund të themi ndër parashikimet më të dobëta vitet e fundit.

Ishte një “huqje totale” por kështu e ka m eteorologjia nganjëherë sepse askush nuk mund të parashikojë lëvizjet e masave ajrore globale për një kohë aq të gjatë në mënyrë të saktë për një regjion të caktuar.Sidoqoftë AccuWeather ka dhënë parashikimin për vjeshtën 2020 ku thuhet se mbi Gadishullin Ballkanik do të vazhdojë trendi i motit jo-stabil që kishim gjatë tërë stinës së verës. Vjeshta parashikohet me reshje atmosferike dhe pak më e ftohtë se mesataraj për Ballkanin, Turqinë, Italinë, pjesë të Evropes lindore dhe qendrore.

Leave a Reply