Kryhen pagesat me nga 130 eu ro për muajt maj dhe qershor për 27 mijë 572 familje, ja kur mund ti tërheqni

Kryhen pagesat me nga 130 eu ro për muajt maj dhe qershor për 27 mijë 572 familje

Kryhen pagesat me nga 130 eu ro për muajt maj dhe qershor për 27 mijë 572 familje

Kryeministri Avdullah Hoti ka njoftuar se tash janë ekze kutuar pagesat për 27 mijë e 572 familje si pjesë e pakos për ndihmë gjatë pand emisë.

“Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje!”.

“Nga 130 eu ro për muajt Maj dhe Qershor janë ndarë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar!”, është shprehur ai

Leave a Reply