Kryetari i Hanit të Elezit: Zgjohem herët që ta fali namazin, punoj në serë dhe pastaj shkoj në punë

Kryetari i Hanit të Elezit: Zgjohem herët që ta fali namazin, punoj në serë dhe pastaj shkoj në punë

Kryetari i Hanit të Elezit: Zgjohem herët që ta fali namazin, punoj në serë dhe pastaj shkoj në punë

Kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma, padyshim se është ndër kryetarët më të veçantë të komunave të Kosovës, ku si i pavarur i ka mp oshtur të gjitha partitë politike.

Suma i ftuar në emisionin “Zgjohu” në TV Dukagjini, ndërsa ka treguar si nis një ditë e tij fillon shumë herët. “Zgjohem herët 04:30 apo 05:00, e fali namazin, punoj diçka në serë në dhe më pas shkoj në punë. Më së voni në ora 06:00 ose edhe më herët shkoj në punë, kjo ka qenë traditë, jo vetëm tani por edhe në Trupat e Mbrojtjes”, ka thënë Suma.

Leave a Reply