Kryeministri Izr.aelit, Netanyahu Mesazh Tr0nditëse Palestinezëve – “H.amasin e Presin G0ditje që Nuk i ka Parë as në Ëndërr, andaj të…”

B.enjamin Net.anyahu është z0tuar që t’i shk.aktojë H.amas-it g0ditje që as në ëndërr nuk i ka parë ndërkohë që vijojnë përpl.asjet tr.agjike në Lindjen e Mesme. Sul.met izr.aelite vr.anë disa nga k0mandantët kryesorë të grupit isl.amik të mërkurën dhe shk.atërruan një ndërtesë tjetër shumëkatëshe në Ga.za, pasi O.K.B paral.ajmëroi për një ‘lutfë në shkallë të plotë’ në rajon.

Avi0nët lutfarakë izr.aelitë h0dhën dy b0m.ba në kullën 14- katëshe Al-Sharouk, e cila strehonte zyrën e kanalit televiziv Al-Aqsa, që është struktura e tretë më e gjatë në Gaza. Duke iu referuar dekjes së k0mandantëve të Ha.masit, Neta.nyahu u z0tua se ky është vetëm fillimi.

error: Alert: Content is protected !!