Kr imi tro ndit sërish vendin! Ekzek utohet me ar më zj arri një person në Tiranë

Një tjetër kr im i rë ndë ka tron ditur vendin.

Raportohet se një person është ekze kutuar me ar më zja rri mbrëmjen e sotme në Tiranë.

Ngjarja e rë ndë ka ndodhur në zonën e “Komunës së Parisit”.

Forca të shumta policie kanë mbërritur në vendngjarje dhe kanë rrethuar zonën.

Ende nuk dihet identiteti i vik timës, apo rrethanat e ngjarjes.

Leave a Reply