Kovidi i merr jetën inxhinierit të njohur në moshë shumë të re/ Përlotin miqtë e tij: Ky virus tin zar, i pa besë, na p reu krahët

Kovidi i merr jetën inxhinierit të njohur në moshë shumë të re/ Përlotin miqtë e tij: Ky virus tin zar, i pa besë, na p reu krahët

Kovidi i merr jetën inxhinierit të njohur në moshë shumë të re/ Përlotin miqtë e tij: Ky virus tin zar, i pa besë, na p reu krahët

Është ndarë nga jeta si pasojë e Covid 19 inxhinieri i njohur i pyjeve Ferdin Liçaj. Lajmin e kanë bërë të ditur miqtë e tij, ku kanë shprehur dhe ngus hëllimet për familjen e të ndje rit. Miqtë shprehen se Ferdini ishte me shumë projekte dhe ëndrra, të cilat u lanë përgjysmë.

Postimi prekës i miqve të tij:

Sot u nda nga jeta, sot u nda nga ne, miku im, miku dhe shoku i të gjithë pylltarëve, inxhinier Ferdin Liçaj! Një lajm që na sho koi, na befasoi, na krijoi shumë dh imbje, shumë b osh llek, shumë hi dhërim.
Virusi ti nzar, i tme rrshëm, i p abes ë, i pa më shirshëm, na e mori Ferdinin tonë. Na e mori në moshën me të mirë, në moshën ku Ai kishte shumë projekte, shumë endrra….

Ne, që e njohim që në hapat e para të rrugëtimit, nuk do ta harrojmë kurrë njeriun e mirë, njeriun e mençur,njeriun fisnik, intelektualin erudit, nuk do ta harrojmë kurrë ekspertin pasionant,te dashur, te talentuar të pylltarisë shqiptare, nuk do të harrojmë poetin që i këndoi jetës, vendlindjes, bukurisë dhe madhështisë se natyrës, nuk do të harrojmë përkthyesin e palodhur dhe të talentuar, nuk do të harojmë familjarin shembëllor, të dashur, të ëmbël, të përkushtuar..

Ngus h ëllime familjes, të afërmve, miqve, shokëve, kolegëve, që patem fatin dhe privilegjin të miqësohemi dhe të bashkëpunojmë me te. Sa shume do na mungosh o miku yne! I paharruar kuj timi dhe gjithë kondributi i Tij! Lam tumirë i dashur dhe i shtrenjti Ferdin Liçaj ! La mtumirë o miku ynë i mirë!/faxweb

Leave a Reply