Konsumoni 20-25 kokrra qershi për 3 ditë me rradhë, Dhe ja cila sem/undje e keqe largohet nga..

Sasia e këshillueshme e qershive që duhet të hamë brenda një dite është 20-25 kokrra por nëse nuk hani frutaa të tjera mund tëhani edhe më shumë. Në këtë rast, numri i tyre duhet të arrijë deri në 70-të, duke i ndarë në 2-3 racione.

Qershitë përbëhen nga uji në masën 86% dhe kanë fibra që japin ndjesinë e ngopjes. Janë të pasura me potas i cili ka veti diuretike.

Dieta duhet të mbahet në tre ditë të javës, zgjidhini ju, Mëngjesi duhet të nisi me qershi të shoqëruara me qumësht soje dhe 1-2 feta bukë inteegrale. Vakti i ndërmjetëm mund të jetë një qershi, kivi dhe banane.

Për drekë hani një sallatë të madhe me finok, sallatë jeshile, rukola, domate e selino. Pasdite hani përsëri qershi dhe për darkë një fileto peshku dhe një fetë bukë.

error: Alert: Content is protected !!