KoLegët E Tij Ndan Lajmin E ‘Hi.Dhur’ Për Këngëtarin Muharrem Ahmeti?

KoLegët E Tij Ndan Lajmin E ‘Hi.Dhur’ Për Këngëtarin Muharrem Ahmeti?

Këngëtari i njohur Muharrem Ahmeti, po kalon një sit.uatë të vështirë. Këngëtari gje.ndet i shtruar në spital dhe fansat janë alarrmuar nga fjalët që po qarkullojnë për të Pas përhapjes së lajmit se ai ka kaluar një a t.ak në zemër, menjëherë ka ardhur reagimi i mikut të tij të ngushtë, në rrjete .

Në gjendje jo të mirë, postimi i fundit i Muharrem Ahmetit është prekës. Këngëtari njohur i muzikës tallava, Muharrem Ahmeti, ndodhet në gjendje jo të mirë shëndetësore në spital.

error: Alert: Content is protected !!