Kjo qe ndodhi ne dasem ne Peje do iu sh okoje komplet

Kjo qe ndodhi ne dasem ne Peje do iu sh okoje komplet

Kjo qe ndodhi ne dasem ne Peje do iu sh okoje komplet

Kjo qe ndodhi ne dasem ne Peje do iu sh okoje komplet Në një video të publikuar në Facebook, një pejan shihet të ketë organizuar një dasëm me shumë persona, ku respektimi i masave të IKShPK-së dhe Qeverisë së Kosovës është zero.

Mbajtja e tubimeve dhe organizimi i dasmave është ndaluar në këtë kohën pandemie por disa qytetarë nuk po brengosen shumë për këtë. Në një video të publikuar në Facebook, një pejan shihet të ketë organizuar një dasëm me shumë persona, ku respektimi i masave të IKShPK-së dhe Qeverisë së Kosovës është zero.

Leave a Reply