Kjo nuk pritej, shtrenjtohet cmimi i bukes dhe qumshtit, ja nga sa kushtojne tash

Kjo nuk pritej, shtrenjtohet cmimi i bukes dhe qumshtit ne Kosove, ja nga sa kushtojne tash

Kjo nuk pritej, shtrenjtohet cmimi i bukes dhe qumshtit ne Kosove, ja nga sa kushtojne tash

Është njëra ndër produktet esenciale për jetesë. Mirëpo çmimi i saj jo çdo herë është i njëjtë. Madje ndryshim të çmimit të bukës, sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës ka pasur përsëri në muajt e fundit, çmimi per buke pritet te jete 40 cent e me lartë.

Mirëpo, të dhënët e fundit të ASK’së, po i mohojnë, disa furrtarë.As qytetarët e vendit, nuk është se kanë vërejtur ndonjë ndryshim të çmimit të bukës. Por sipas tyre çmimet e produkteve esenciale janë të shtrenjta.Cmimi i saj do te rritet deri ne.

Leave a Reply