Kjo infermiere bën të papriturën, Prek miliona njerëz me gjestin e saj! (VIDEO)

Një infermiere në veri-perëndim të Kinës ka prekur zemrën e miliona njerëzve, pasi ajo u fotografua duke ng ushëlluar një djalë që q ante para op e racionit.

Një sërë fotosh që qarkullojnë në mediat sociale tregojnë infermieren e re Ma Tongyan, duke përqafuar dhe mbajtur dorën e fëmijës dyvjeçar.

Djali ishte shtrirë në tryezën e op e r acionit në Spitalin Popullor të Dingxi në Provincën Gansu të dielën.

Djali, me nofkë Xuan Xuan, ishte gati të kryente një op e r acion për të riparuar një hernie inguinale në pjesën e poshtme të barkut dhe filloi të qante sapo ai u fut në dhomë.

Leave a Reply