Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar! (VIDEO)

A kuza e vjehrres: B raktisi djalin 6 vjecar dhe u largua me te dashurin.

P ERBALLJA LIVE MES NUSES DHE VJEHRRES 24 VJECARJA: NUK E DASHUROJ ME BABAIN E FEMIJEVE.

Nusja i kërkon djalin e vogël vjehrrës, Kurse vjehrra nuk e pranon t’i japi nipin Nuses.

Por pastaj Nëna thotë qe do të jetojë me 3 fëmijët e saj.

error: Alert: Content is protected !!