Kjo është vajza 10-vjeçare që gatuan, pastron dhe kujdeset për vëllezërit e motrat e saj pas a rratisjes se nenes dhe vd ekjes se babait!

Kjo është vajza 10-vjeçare që gatuan, pastron dhe kujdeset për vëllezërit e motrat e saj pas a rratisjes se nenes dhe vd ekjes se babait!

Kjo është vajza 10-vjeçare që gatuan, pastron dhe kujdeset për vëllezërit e motrat e saj pas a rratisjes se nenes dhe vd ekjes se babait!

Behet fjale per një fëmije nga fshati i vogël në Nantang.Pak vite më parë babai i saj vd iq nga k anceri dhe nena e saj e papergjeshme u largua. Që atëherë, si më i madhja nga 3 femijet, Xiao Ying mori përsipër përgjegjësinë e një ‘nëne të re’.

Ajo duhej të kujdesej për dy vëllezërit e saj më të vegjel,ata jetonin një jetë të va rfër. Pa marrë parasysh veshtiresine e jetes se tyre, ajo nuk i br aktisi vëllezërit e saj.Në mëngjes, Xiao Ying u mësonte vellezerve si te lanin dhëmbët.Ajo i conte dy vëllezërit e saj në shkollë dhe shoqeruesi i tyre ishte qeni i xhaxhait te tyre.Meqë prindërit e tyre nuk ishin me me ta, të tre vëllezërit e motrat jetonin me xhaxhain e tyre.

Leave a Reply