Kjo është kërkesa kryesore e qytetarëve lidhur me paratë e trustit

Kjo është kërkesa kryesore e qytetarëve lidhur me paratë e trustit

Kjo është kërkesa kryesore e qytetarëve lidhur me paratë e trustit

Kuvendi i Kosovës dështoi të miratojë L igjin për Rimëkëmbje Ekonomike, me ç’rast do të mundësohej tërheqja deri në 10 për qind e kursimeve në Trustin Pensional.E kjo ka mllefosur qytetarët të cilët thonë se mezi po presin që t’u mundësohet tërheqja e mjeteve në këtë kr izë të shk aktuar nga pa ndemia COVI D-19.

Në një anketim të realizuar nga KosovaPress shumica e qytetarëve shprehen pro tërheqjes së mjeteve nga Trusti.Haki Krasniqi njëri nga qytetarët mendon se popullit duhet t’i dilet në ndihmë sadopak nga dikush, pasi që vlerëson se gjendja ekonomike është e rënduar.“Mendoj që është mirë se populli është aq në kr izë që mezi po presin sado pak një ndihmë prej kujt do qoftë se ato pare janë të tyre, me përkrah e përkrahi. Ka pas nevojë moti që të miratohet l igji dhe populli t’i marrë ato para. Vetëm unë sa njoh njerëz që janë duke i pritë me padurim”.

Leave a Reply