Kjo është e papritur, Ja çka thotë Merkel për Shqiptaret

Kjo është e papritur, Ja çka thotë Merkel për Kosovën

Kjo është e papritur, Ja çka thotë Merkel për Kosovën

Gjermania ka shënuar rr ítje të rasteve me k oronavirus në tri javët e fundit, ndërsa kancelarja Angela Merkel paralajmëron se nuk do ketë lehtësime të mëtejshme të mas ave kufízuese. Të mërkurën, numri i rasteve pozítive u rrít në mbi 1,500 duke e çuar totalin në 226 mijë.

Sipas autoriteteve, 39% e rasteve u importuan nga jashtë dhe si vatra kryesore të ínf eksíonit janë identifikuar Kosova, Kroacia dhe Turqia. “Jemi në mesin e p andemisë. Vi rusi është mes nesh edhe pse i padukshëm. Vëmë re se shtimi i lëvizjeve dhe i kontakteve mes njerëzve po i rrít rastet e reja. Këtë trend duhet ta ndalim,” u shpreh kancelarja Merkel.

Leave a Reply