Kirurgu i njohur kosovar apel Qeverisë: Shtojeni dozën sa nuk është vonë!

Kirurgu i njohur kosovar apel Qeverisë: Shtojeni dozën sa nuk është vonë!

Kirurgu i njohur kosovar apel Qeverisë: Shtojeni dozën sa nuk është vonë!

Drejtori i Kirurgjisë Abdominale në ShSKUK, dr.Ferat Sallahu, ka dalë me një apel të fortë për Qeverinë e Kosovës, në kohën kur mjekët po përballen me l uftimin e vi rusit COVI D-19, që nga muaji Ma rs dhe kur tashmë edhe një pjesë e mje këve janë të inf ektuar .

Mj eku i njohur kosovar i rikujton qeveritarëve se janë mjekët, punonjësit s hëndetësorë dhe inf ermierët që shtëpi u janë bërë reparti i spitalit, njësitë e terapisë intensive, ku ata përballen me një a rmik, që kë rcënon në heshtje gjithë botën. “E në këto llogore, ka rr ezik të së muren por dhe po sëm uren. Vënë jetën në rr ezik për të shp ëtuar jetë të tjera dhe bëjnë ç’është e mundur për të ndihmuar dhe asistuar ata që vu ajnë, larg nga të dashurit e tyre”, shkruan dr.Ferati.

Leave a Reply