Kina tre mb sërish njerëzimin: Shfaqet mur taja nga ngrënia e brejtësve, izolohen zona të tëra

Kina tre mb sërish njerëzimin: Shfaqet mur taja nga ngrënia e brejtësve, izolohen zona të tëra

Kina tre mb sërish njerëzimin: Shfaqet mur taja nga ngrënia e brejtësve, izolohen zona të tëra

Kina tre mb sërish njerëzimin: Shfaqet mur taja nga ngrënia e brejtësve, izolohen zona të tëra

Nëse fjala Co vid-19 është ndoshta më e përdorura dhe më e frikshmja e vitit 2020, patjetër që murtaja ka qenë ndër shekuj makthi i njerëzimit.

Pothuajse e zhdukur gjatë shekullit të XX, ajo ekziston gjithsesi, madje është raportuar gjatë dekadave të fundit edhe në Shtetet e Bashkuara, në Kili ose në disa vende afrikane. Por prej disa kohësh ka filluar të shfaqet gjithmonë e më shpesh në disa zona të Azisë

Leave a Reply