Kenii dh imbje duarsh, krahesh, kembesh? Atehere ju kurre nuk duhet ti fusni ne goje keto 5 ushqime

Keni dh imbje duarsh, krahesh, kembesh? Atehere ju kurre nuk duhet ti fusni ne goje keto 5 ushqime

Keni dh imbje duarsh, krahesh, kembesh? Atehere ju kurre nuk duhet ti fusni ne goje keto 5 ushqime

Artriti reumatoid është një sëm. undje e rëndë inflamatore, e karakterizuar nga d obësimi i nyjeve dhe indeve lidhore të ko. ckave që prek gati 1% të popullsisë në botë.

Mund të shfaqet në çdo moshë, edhe pse të dhënat e ndryshme kanë treguar se targetgrupi më i rr ezikuar i përket moshës 20-50 vjeç.

Një fakt interesant është që femrat rr ezikojnë tre herë më shumë sesa meshkujt të shfaqin artrit r eumatoid. Kjo së mundje e r ëndë autoimune shk akton deormim të dukshëm të ko. ckave siç duket në foto, ndjenjën e vazhdueshme të ngurtësisë dhe kufizon aftësinë për të lëvizur.

Leave a Reply