Këngëtarja E Madhe Shqiptare E Lidhur Me Milionerin Me Dy Fëmijë, Asnjëherë S’ka Folur Për Të

Këngëtarja e madhe shqiptare e lidhur me milionerin me dy fëmijë, asnjëherë s’ka folur për të

Letra e presidentit serb Aleksa.ndër Vuç.iç e bo tuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të r eflektonte mbi ma rrëdhëniet me shqiptarët dhe premtonte një ma rrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politikës serbe.

Se rbi ded ikuar mikut të tij shqiptar pu/blikisht në facebook. Letra është një im pre sion i tij pas vizitës në Shkodër dhe bisedës me djalin e tij të vogël për Isa Boletinin e m itin e ka lasë së Rozafës. Marko Konjeviç nga Serbia është njohur me Ar mer Jukën nga Shkodra gjatë punës së tyre për një k ompani gjermane, por dy i ka lidhur një miqësi njerëzore përtej zyrës. Në facebok-un e tij, Marko ka publikuar dhjetra foto nga Shkodra me flamurin shqiptar dhe mikun e tij, të cilit i ka dedikuar dhe letrën e mëposhtme ku shpreh një këndvësht rim të ri për historinë serbo-shqiptare.Dy tregime të shkurtra rreth shqiptarëve dhe serbëve.

error: Alert: Content is protected !!