Kemi dy fëmijë bashkë, si ma bëri këtë/ Gruaja tregon hi storinë e dh imbshme: Burri më la për plakën..!!!

Kemi dy fëmijë bashkë, si ma bëri këtë/ Gruaja tregon hi storinë e dh imbshme: Burri më la për plakën..!!!

Kemi dy fëmijë bashkë, si ma bëri këtë/ Gruaja tregon hi storinë e dh imbshme: Burri më la për plakën..!!!

Unë që po ju shkruaj jam një grua 35 vjeçe dhe kam dy fëmijë; një djalë dhe një vajzë. Jam martuar e re dhe me shkuesi.

Burrin e kam 15 vjet më të madh se vetja. Ai ka punuar punë jo të rënda dhe nuk ka rënë. Edhe unë nuk jam mbajtur ndonjëherë për e bukur, kështu që nuk duket shumë diferenca jonë.kEMGjithmonë kam patur maninë t’i zgjedh shoqet më të vjetra se veten. Para tre vjetësh, ndërrova shtëpi.

Isha e re në lagje dhe një ditë kërkova ndihmë te shtëpia përballë. Aty më doli një grua që në pamje të parë dukej shumë e re. Ishte e mbajtur dhe dukej si moshatare e imja.Ajo u tregua e gatshme të më ndihmonte.

Kisha vajzën me të vj ella dhe më duhej ta çoja në sp ital. Ajo s’bëri as një, as dy, por mori makinën e saj dhe na çoi në spi tal. Vajza kishte vetëm një virozë, ndaj mjekët i vunë një serum dhe u bë menjëherë mirë. Komshia ndenji me ne derisa mbaruam dhe më pas na solli në shtëpi. E ndjeva se i detyrohesha dhe zgjata lekët, por ajo nuk pranoi.

Leave a Reply