Kelmendi g odet Kurtin dhe VV : A e dini more ju se 200.000 vota i keni marrë nga Muslimanet e tash …

Kelmendi g odet Kurtin dhe VV : A e dini more ju se 200.000 vota i keni marrë nga Muslimanet e tash …

Kelmendi g odet Kurtin dhe VV : A e dini more ju se 200.000 vota i keni marrë nga Muslimanet e tash …

Kelmendi: Po del në pah u rrejtja që VV ka për isl amin, 200 mijë vota i kanë marrë nga m yslimanët

Shteti i Izrealit dje njoftoi se ka marrë vendim për njohjen e Kosovës. Kjo u bë e ditur në Amerikë, ku pala kosovare dhe ajo serbe nënshkruan marrëveshje ekonomike.

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu ka thënë se pas marrëveshjes, Kosova do të jetë “shteti i parë me shumicë m yslimane që hapë ambasadë në Jerusalem”.

Nga Lëvizje Vetëvendosje kishte r eagime ndër të tjera edhe për faktin se Kosovës presidenti Trump iu referua si një vend is lamik.

E kryetari i partisë fjala, Gëzim Kelmendi ka s ulmuar zyrtarët e VV-së duke thënë se u rrejtja për is lamin që ekziston përbrenda kësaj partie ka filluar të dalë në pah.

Leave a Reply