”Ke ndryshuar kaq shume nga op eracionet plastike”/ Jonida Maliqi kapet me komentuesen dhe e t urperon

”Ke ndryshuar kaq shume nga op eracionet plastike”/ Jonida Maliqi kapet me komentuesen dhe e t urperon

”Ke ndryshuar kaq shume nga op eracionet plastike”/ Jonida Maliqi kapet me komentuesen dhe e t urperon

Jonida Maliqi eshte nje nder kengetaret me te d ashura per p ublikun. Ajo gjithmone bie ne sy per tr endin qe p ercjell dhe look-un modern. Jonida eshte shume aktive ne rrj etet s ociale dhe shpesh p oston foto dhe video te ndryshme nga perditshmeria te cilat marrin shume ko mente nga ndj ekesit e saj.

Kengetarja e njohur vendos t’i ktheje nje pergjigje edhe ko menteve te pakendshme me te cilat perballet.

Nje nga ndj ekeset e saj e ka quajtur “tra nvesit” pu bikisht dhe Jonida ka r eplikuar.

Ne fotot e p ublikuara se fundmi nga kengetarja, ndj ekesja shkruan: “ Je bere si tra nvesit, me te kap ty zere se ke kapur trans”.

Ndersa Jonida ja kthen : “Me mire vetevetja se sa ti pr ototip i v ulgaritetit”.

Leave a Reply