Kaq të bukur dukeshin për Bajram , Elvis Naçi me nusen e tij (Foto)

Elvis Naçi është hoxha i njohur nga Shqipëria, që popullariteti i erdhi përmes ligjëratave shumë shpirtërore.

Ligjëratat e Naçit kanë gjetur vend thuajse kudo dhe vazhdojnë të shprëndahen edhe më tej, duke frymëzuar shumë njerëz, shkruan “Kosovarja”.

Elvis Naçi është edhe bamirës, madje bashkë me të shoqen dhe fondacionin e tyre kanë arritur të bëjnë mrekulli.

Të dy, kanë pozuar për festën e Fiter Bajramit dhe thjeshtësia dhe bukuria e bashkëshortes së hoxhës, ka marrë sërish gjithë vëmendjen, shkruan “Kosovarja”

error: Alert: Content is protected !!