Kapen fëmijët, bëhen kërrsh baballarët: Shqiptari dhe serbi bëjnë për spital njëri-tjetrin

Kapen fëmijët, bëhen kërrsh baballarët: Shqiptari dhe serbi bëjnë për spital njëri-tjetrin

Kapen fëmijët, bëhen kërrsh baballarët: Shqiptari dhe serbi bëjnë për spital njëri-tjetrin

Një sh err i nisur nga fëmijët, ka çuar deri në një ko nflikt mes një zyrtari serb të P olicisë së Kosovës dhe një qytetari në fshatin Gracë të Vushtrrisë.Dy fëmijët, një shqiptar dhe një serb janë rr ahur mes vete. Në shenjë h akmarrje babai serb, ka dalë dhe e ka rr ahur fëmijën shqiptar.

E në këtë k onflikt është përfshirë edhe babai tjetër. Dy burrat janë rr ahur me grushte dhe e kanë l ënduar njëri-tjetrin.Siç njofton një burim i Reporteri.net të dy burrat kanë marrë trajtim mj ekësor. “Deri te rr ahja d yshohet të ketë ardhur pasi që fillimisht janë rr ahur fëmijët e dy të dyshuarve. Zyrtari policor në shenjë ha kmarrje kishte rr ahur djalin e të qytetarit shqiptar. Në ato m omente babai i djalit kishte ndërhyrë dhe ishte rr ahur me grushte me policin dhe të dy kanë marrë l ëndime të lehta trupore”, ka bërë të ditur ky burim.

Leave a Reply