Kam qene e v arfër, 14 vjeçe kam dërguar rrogën e parë në shtepi: Ja se çfarë ka punuar Alketa në këtë moshë

Kam qene e v arfër, 14 vjeçe kam dërguar rrogën e parë në shtepi: Ja se çfarë ka punuar Alketa në këtë moshë

Kam qene e v arfër, 14 vjeçe kam dërguar rrogën e parë në shtepi: Ja se çfarë ka punuar Alketa në këtë moshë

Pas komenteve të shumta në festivalin e RTSH-së, Alketa Vejsiu qëndroi në heshtje derisa doli lajmi i madh se do mbërrijë në “Sanremo”. Alketa është një prej prezantuesve të festivalit të famshëm në Itali, i cili do të zgjedhë artistin që do i përfaqësojë në Eurovision. Alketa e ka konsideruar si një sukses në karrierën e saj dhe nuk ka hezituar që të japë intervista për revistat italiane.

Në një prej tyre, tregoi si r eagoi kur mësoi se do ishte pjesë e një prej festivaleve më të mëdha në vend. “Sanremon e kam parë që fëmijë. Kur mora k onfirmimin e pranisë sime, isha në një fshat pranë kufirit me Kosovën dhe lëshova një britmë të fortë gëzimi pastaj nisa të qaj. Koka më vinte vërdallë nga lumturia. Mora menjëherë në telefon nënën, babain dhe tim shoq”, tregoi Alketa.

Leave a Reply