Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tm erruan Të Gjithë

Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tm erruan Të Gjithë

Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tm erruan Të Gjithë

teksa një pasagjer po kalonte valixhen e tij në aeroport në Shtetet e Bashkuara, papritmas punonjësja kupton se diçka nuk ishte në rregull. Në momentin që ajo vendos rrezet X, sheh se brenda ka diçka që nuk shkon dhe e njohur nga pajisja shtyhet menjëherë për ta hapur valixhen.

Kur sheh se ç’kishte brenda tm errohet dhe menjëherë telefonon sigurimin. Në të ishin pesë kobra dhe nëse do kishin kaluar, për t’u futur në avion do u kishin bërë gjëmën pasagjerëve, pasi nëse ata acarohen janë gati të shp ërthejnë nga çanta

Leave a Reply