Kali Merr Pjesë Në Fune*Ralin Të Zotit Të Tij Por Veprimi Që Ai Bëri I Habiti Të Gjithë!

Kali Merr Pjesë Në Fune*Ralin Të Zotit Të Tij Por Veprimi Që Ai Bëri I Habiti Të Gjithë!

Kali Merr Pjesë Në Fune*Ralin Të Zotit Të Tij Por Veprimi Që Ai Bëri I Habiti Të Gjithë!

Kali Merr Pjesë Në Fune*Ralin Të Zotit Të Tij Por Veprimi Që Ai Bëri I Habiti Të Gjithë!

agner Figueiredo De Lima, 34 vjeç, vd,q në një aksid,ent tra,gjik. Ikja e tij i la anëtarët e familjes së tij të trish,tuar dhe të tronditur nga vd,ekja e tij e papritur.Wagner, i cili ishte një kauboj gjysmë-profesionist, kishte nje marredhenie shume te afert me kalin e tij te besuar,Serenon.Gjatë fune,ralit të Wagner, anëtarët e familjes së tij dhe vëllai i tij, Wando, vendosën të sillnin Serenon për të marrë pjesë në fune,ralin e Wagner.Por askush nuk priste se çfarë do të ndodhte gjatë funer,alit të tij.Kur arki,voli i Lima-s kaloi në një furgon, Sereno e dinte se pronari i tij, shoku i punës dhe miku i tij ishte i shtrire në të. Ngadalë, ai iu afrua arkiv,olit.Pastaj, ai i dha arkivolit një gërhime dhe filloi të qante, per humbj,en e shokut të tij të ngushtë.Ai madje vuri kokën në arki,vol

Një pjesëmarrës funerali Kyioshi Abreu i tha Dodos: “Ishte një moment shumë prek,ës. Gjithkush që dëgjoi thirrjet e tij u tris,htua. Edhe unë nuk mund të mbaja lotët e mi. ”Wando tha se kali e dinte se shoku i tij më i mirë nuk ishte më me të.Ashtu si të gjithë të tjerët, Sereno qante duke e dërguar Wagner në va,rrin e tij.Së fundi, Wando njoftoi se familja e tij do ta mbante Serenon si një kujtim të vëllait të tij Wagner.,

Leave a Reply