Ka ndërruar jetë ish ushtari i UÇK-së, mos kalo pa komentuar ‘Ngushllime’

Ka ndërruar jetë, Florim Murati, ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Lajmi është bërë i ditur nga ish-komandanti i UÇK-së në Zonën e Llapit, Rrustem Mustafa. Ai ka ngushëlluar familjen Murati, miqtë, shokët dhe gjithë bashkëluftëtarët e tyre. Shkrimi i plotë nga Rrustem Mustafa:

Lajmi për v d e k j e n e hershme te bashkël u f t ë t arit të UÇK-së Florim Murati i dhimbshëm.

error: Alert: Content is protected !!