Ka harru Albini që po t’mos ishte NATO ai do ishte duke p’shurrë gj ak nëpër burgjet e Serbisë

Analist Milaim Zeka ka thënë fjalën e tij për deklarimet e sotme të Albin Kurtit, kryeministër, se kishte dërguar në Prokurori letrat e zotimit të ish kryeministrit Thaçi me Sekretarin Gjeneral të NATO-s, z. Anders Fogh Rasmussen.

Zeka ka thënë që nuk i besohet për veprímin që ka ndërmarrë derisa e ka quajtur Kurtin “kryeministër legjendar” dhe “poet politik”.

“Ka harru Albini, ama po ja perkujtoje se po te mos ishte NATO, ai dhe patríotat tjere, akoma kishin p eshurre gj ak neper b urgjet e Serbise!” – ka shkruar z.Zeka.

Statusi i plotë:

error: Alert: Content is protected !!