Ka dy fëmijë për të ushqyer, këngëtarja shqiptare rr ëqeth: Nga C ovidi mbeta pa punë, desh i dhashë fund jetës

Ka dy fëmijë për të ushqyer, këngëtarja shqiptare rr ëqeth: Nga C ovidi mbeta pa punë, desh i dhashë fund jetës

Ka dy fëmijë për të ushqyer, këngëtarja shqiptare rr ëqeth: Nga C ovidi mbeta pa punë, desh i dhashë fund jetës

Valbona Haklaj Lalaj prej 20 vitesh ka u shtruar profesionin si këngëtare në lokale nate. Ajo tregon se është nënë e dy fëmijëve, e cila e vetme pas d ivorcit është detyruar të jetë nënë dhe baba për ta.

“Më është dashur të punoj që fëmija im të ketë veshjen, të ketë u shqimin, ti ketë të gjitha. Por nuk e ka pasur nënën pranë. V ështirësitë për një femër të vetme janë të shumta por kam mb ijetuar me punën dhe profesionin që bëj si këngëtare dhe artiste që 20 vite,” thotë ajo.Pas përhapjes së k oronavirusit dhe më pas mbylljes së lokaleve të natës, jetesa e saj u vë shtirësua së tepërmi derisa ajo tentoi të vet ëflijo hej.

Leave a Reply