“Ka ardhur me këmbët e veta, sot më doli i v dekur”/ T rondit vëllai i pacientit me kovid, vëllain tim e kanë…

“Ka ardhur me këmbët e veta, sot më doli i v dekur”/ T rondit vëllai i pacientit me kovid, vëllain tim e kanë…

“Ka ardhur me këmbët e veta, sot më doli i v dekur”/ T rondit vëllai i pacientit me kovid, vëllain tim e kanë…

Një tjetër vi ktimë nga koronavirusi është shënuar ditën e sotme. Lajmin e ka dhënë vetë vëllai i të n djerit.

Ai shprehet për news24, se para pak ditësh vëllain e ka sjellë në s pital në gjendje të mirë ndërsa sot mori lajmin e k obshëm. Gjithashtu ai është shprehur se nuk kanë bërë as ta mpon dhe nuk e ka kuptuar ende se nga çfarë ka ndërruar jetë i vëllai.

Qytetari shprehet:

Heronj janë doktorët e infermierët por e kanë të pamundur me kapacitetin, ka pak staf me raportin e të shtruarve. Kam komunikuar përmes anës shoqërore me infermieret, ka nevojë cdo njeri ti ketë te koka infermierët jo me shkuar me i pa. Ana tjetër këtu është mungesa e familjes, këtu kanë mbyll dyert, këtu shteti ka rënë se ka dy javë unë në familjen teme atje ku vëllai im është së murë se dimë ca ka aty brenda, thotë do vijmë t’ja bëjmë ndonjërit, asnjërit nuk ia kane bere deri tani, as vëllait tim që ka vd ek sot. Ai ka ardhur shendoshe me këmbët e veta ka dal sot i vd ekur, nuk e dimë nga cfarë ka v dekur, ka ardhur duke folur, ska pasur asnjë së mundje tjetër, as ka pirë duhan e alkool, del sot i vd ekur, kush është shkaku? Vërtet sëmundja bën punën e vet por shërbimi duhet të jetë i saktë, ku është shteti? Futu gjallë e del i v dekur? E pruna shëndoshë e nxjerr të vd ekur, asnjë informacion ska në derë, sdimë ca bëhet brenda, ai u bë më mirë, a ka nevojë për gjë, ska asnjë informacion vetëm Zoti të ndihmoftë.

Leave a Reply